Хърватският полузащитник Ловро Майер заяви, че реферът Даниеле Орсато не

...
Хърватският полузащитник Ловро Майер заяви, че реферът Даниеле Орсато не
Коментари Харесай

Заменилият Модрич срещу Аржентина: Няма смисъл да коментирам съдията

Хърватският полузащитник Ловро Майер съобщи, че реферът Даниеле Орсато не е трябвало да отсъжда дузпа против Хърватия в полуфиналния мач от Мондиал 2022 против Аржентина (0:3). 
 Фантастичен Меси изведе Аржентина до финала Фантастичен Меси изведе Аржентина до финала
" Глупаво е да разясняваме решения на съдията и да се оплакваме от тях. Не видях добре обстановката, само че ми се стори, че първо имаше корнер за нас преди тяхната дузпа, а и не мисля, че даже по-късно имаше нарушаване за дузпа ", разяснява Майер за Index.hr. 
 Имаше ли дузпа за Аржентина при гола на Меси? Имаше ли дузпа за Аржентина при гола на Меси?
Аржентина поведе след прецизен удар от бялата точка на Лионел Меси в 34-ата минута, а дузпата беше отсъдена след противоречив фаул на вратаря Доминик Ливакович против Хулиан Алварес. Пет минути по-късно Алварес удвои задатъка на южноамериканците. 
 
 Касийяс се произнесе дали дузпата на Аржентина против Хърватия е постоянна, или не Касийяс се произнесе дали дузпата на Аржентина против Хърватия е постоянна, или не
" Бяхме съкрушени от тази дузпа, а по-късно и от бързо получения втория гол. В такива моменти е доста мъчно да се върнеш в мача, тъй като Аржентина е прекомерно добър тим. В такива мачове е съвсем невероятно да обърнеш от закъснение с два гола. Затова желая да поздравя противника, те завоюваха справедливо. Сега ние имаме още един мач, ще дадем всичко от себе си, с цел да вземем третото място. След това ще се върнем вкъщи удовлетворени. Мисля, че можем да го създадем “, съобщи още Майер.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР