Хърватският футболист Домагой Вида се извини на руския народ за

...
Хърватският футболист Домагой Вида се извини на руския народ за
Коментари Харесай

Домагой Вида се извини на руския народ за "Слава на Украйна"

Хърватският футболист Домагой Вида се извини на съветския народ за провокативното видео, което снима с някогашния си съотборник в " Динамо " (Киев) Огниен Вукойевич след успеха против Русия в четвъртфиналите на международното състезание.

В началото на записа бранителят на на " Бешикташ " разгласи: " Слава на Украйна! " " Тази победа е за " Динамо " и за Украйна ", добави Вукойевич, който беше част от хърватската делегация като скаут.

Вида, който вкара гола за Хърватия в продълженията против Русия, беше застрашен да пропусне полуфинала с Англия и даже присъединяване във финала с Франция. ФИФА въпреки всичко реши да не прибягва до наказване и насочи единствено предизвестие. Вукойевич беше санкциониран с 15 000 евро, а в това време беше отхвърлен от хърватския народен тим.

" Знам, че позволих неточност и желая да се извиня още веднъж на съветския народ ", сподели Вида на съветски език пред телевизия " Россия 24 " след успеха против Англия в полуфиналите на мондиала.

" Съжалявам. Това е животът. Човек би трябвало да се учи от своите неточности ", добави централният бранител.

В предходното си изказване, което беше оповестено от Хърватската футболна федерация, Вида сподели, че е не имал желание да обиди никого.

" Искрено се надявам това известие да не бъде разбрано като нещо друго, с изключение на като израз на признателност към нашите другари в Украйна за поддръжката им към нас ", изясни тогава хърватският бранител.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (434)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР