Хърватският футболен съюз (ХФС) заяви, че ръководителите не са замесени

...
Хърватският футболен съюз (ХФС) заяви, че ръководителите не са замесени
Коментари Харесай

Разследват хърватската федерация за спекулация с билети за финала на световното

Хърватският футболен съюз (ХФС) съобщи, че ръководителите не са забъркани в далавера с билети за финала на Световното състезание по футбол в Русия. Прокуратурата в Загреб издаде предписание към полицията в града да ревизира дали не е имало препродажба на билети за мача Франция- Хърватия 4:2, с който беше избран новият международен първенец.

Световната федерация по футбол (ФИФА) разгласи, че събира информация по въпроса и още веднъж жигосах противозаконната продажба на билети като сериозен проблем във федерациите. От Федерацията, чийто президент е някогашния прочут нападател Давор Шукер, дадоха обещание цялостно подпомагане на управляващите в възможното следствие.

В известието също по този начин се споделя, че " федерацията и нейният екип нямало по какъв начин да бъдат изцяло изолирани, защото под техния надзор е имало действително дребен брой билети ". Също по този начин " теоретично е допустимо някой самостоятелно да е нарушил разпоредбите на ФИФА " и " да е препродал със спекулативни цени билети ", само че това не е било под контрола на централата. Също по този начин те споделят, че шансът билетите да попаднат измежду почитатели и други членове на футболното семейство е бил изцяло обективен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР