Хърватската поп певица Хана Машич не може да си намери

...
Хърватската поп певица Хана Машич не може да си намери
Коментари Харесай

Срамежливка съжалява, че е изпуснала Лука Йович

Хърватската поп певица Хана Машич не може да си откри място от гняв, че е изпуснала нападателя на Реал Лука Йович. Красавицата разкри, че от години има усеща към нападателя, само че по този начин и не й се удала опция да го срещне.

“Всеки има благосклонности към някого. Моите са за Йович. Харесвам го. Откъдето и да го погледнеш, той е идеален мъж”, съобщи родената н Загреб изпълнителка.
View this post on Instagram
on Sep 9, 2019 at 3:18pm PDT
“Не се срамя да призная, че Лука беше моят идеал. Страдах безмълвно по него. Пътищата ни по този начин и не се пресякоха, само че съм сигурна, че нашата връзка би била доста луда и доста буйна. Щях да му пея, каквото изиска. Но той стана татко за повторно и мога единствено да му пожелая благополучие. Кой ми е отговорен, че съм срамежлива и не упортствам”, сподели още Хана, която скоро ще навърши 28 и е с пет години по-голяма от скандалния нападател на Реал Мадрид.
View this post on Instagram
on Sep 15, 2020 at 12:16pm PDT
Вече повече от година сръбският национал има връзка с съдбовната София Милошевич, през чието легло са минали редица спортисти. Заради нея той наруши карантината през март и пътува от Мадрид за Белград, с цел да участва на рождения й ден. В началото на септември тя го подари със наследник Алексей, а Лука има и друго момче - Давид, на година и половина. Баткото е от някогашната обичана на футболиста. View this post on Instagram
on Aug 26, 2020 at 10:08am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР