Хартиената коалиция рязко се самопрекръсти на Коалицията Магнитски: ГЕРБ +

...
Хартиената коалиция рязко се самопрекръсти на Коалицията Магнитски: ГЕРБ +
Коментари Харесай

Цитат на деня: Хартиената коалиция рязко се самопрекръсти на "Коалицията Магнитски"

" Хартиената коалиция внезапно се самопрекръсти на " Коалицията Магнитски ": ГЕРБ + Движение за права и свободи + Българска социалистическа партия = Магнитски вечно ".

Това написа във " Facebook " някогашният народен представител от " Демократична България " Ивайло Мирчев малко откакто Съединени американски щати оповестиха. В него влизат имената на някогашния финансов министър от времето на ГЕРБ Владислав Горанов, някогашния министър на енергетиката Румен Овчаров, някогашни членове на борда на АЕЦ " Козлодуй " и ръководителя на придвижване " Русофили " Николай Малинов.

Пред Българска национална телевизия Мирчев сподели, че в случай че Иван Гешев си вършеше работата и бе разпитал Владислав Горанов по сигналите на Васил Божков, най-вероятно щяха избрани лица да са получили съответното правораздаване и да не се постанова Съединени американски щати да ни показват, че са свързани с корупцията. Посочи и, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в този момент ще опита да употребява Горанов като бушон и да твърди, че той няма нищо общо, че Горанов без да пита е правил някакви неща. " Той (Горанов - бел. Ред.) е вътре в листата като консилиери на господин Борисов ", заключи той.

В обявата си във " Facebook " някогашният народен представител още веднъж упорства за незабавната оставка на Иван Гешев.

" Съединени американски щати нямат никакво, но никакво доверие към институциите у нас и използването на " Магнитски " като инструмент единствено го препотвърждава. Подновените наказания против Пеевски, с което опитите на Движение за права и свободи да изперат репутацията му отиват на кино. Евроатлантиците от ГЕРБ имат сериозен проблем и ще би трябвало, в случай че държат на този си етикет, да се оправят с вътрешната си корупция. Последно като ревизирах корупцията не беше в листата с евроатлантически полезности ", прибавя той.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР