Хартиената коалиция реши, че днес е денят, в който ще

...
Хартиената коалиция реши, че днес е денят, в който ще
Коментари Харесай

Петков: Днес е денят, в който демократичният вот на всеки гражданин ще бъде подменен


„ Хартиената коалиция реши, че през днешния ден е денят, в който ще прокара. Днес е денят, в който демократичният избор на всеки български жител ще бъде сменен. Днес е денят, в който отваряме още веднъж вратата за 15% невалидни бюлетини. Днес е денят, когато изкривяването на демократичния избор кара цялата система да работи корупционно – от изкривени избори, откраднат избор, до откраднати налози, пари в чували и бюлетини в чували “, сподели съпредседателят на „ “ на взаимен брифинг с „ “.

„ Това е кражба на вота на българските жители и връщане назад към чувалите на – чувалите с кеш от автомагистралите и чувалите с бюлетините “, разяснява, съпредседател на Политическа партия.

Коментар имаше и от другия съперник на Демократична България.

„ Щеше да има спор, комисия, чуване на всички причини – не видяхме това. Видяхме стоманеното пробутване, на това което хартиената коалиция е решила. Днес те са решили да прокарат това, което са си наумили, да скрепят своя съюз с връщането на хартиената бюлетина в един развой, който не подсигурява това да се случи по рационален метод с гаранции “, сподели, съпредседател на Демократична България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР