Harley-Davidson и холивудската звезда Джейсън Момоа се събраха, за да пуснат

...
Harley-Davidson и холивудската звезда Джейсън
Момоа се събраха, за да пуснат
Коментари Харесай

Harley-Davidson и Джейсън Момоа заедно пускат нова колекция облекла - видео

Harley-Davidson и холивудската звезда Джейсън Момоа се събраха, с цел да пуснат нова колекция от дрехи, наречена Harley-Davidson Museum X Jason Momoa Collection. Тази сбирка е с асортимент, основан в партньорство с Момоa, съчетаващ пристрастеността му към марката Harley-Davidson и духът aloha.

Говорейки по този мотив, Момоа сподели: „ Отдавна съм същински почитател на Harley-Davidson и възможността да развием дружно линия облекло беше нещо, което бях абсолютно ангажиран да направя. Тази сбирка е наистина персонална за мен, като изображението на мотор „ Panhead от 56 година “ - първия ми мотоциклет с някои фини включвания на „ Aloha “ по неповторими способи. Наистина се надявам, че хората ще я харесат толкоз, колкото ми харесваше да я върша. ”



Колекцията от дрехи Harley-Davidson x Jason Momoa се отличава с емблематични дизайни и стилове, които се връзват към родословието на H-D, като същевременно отдава респект на полинезийското наследство на Jason. Всяко парче разказва различна история и улавя духа на открития път. Колекцията включва 16 различни мъжки дрехи и аксесоари, включително спротни фланелки, ризи тип алоха, повърхностно кожено яке, с ретро тийнейджърство и бандани с щампа.

„ Автентичната пристрастеност на Джейсън към марката ускорява метода, по който сътрудничеството като това се съобразява с нашата хардуерна стратегия за разширение на нашия допълващ бизнес с ангажиращи артикули, услуги и опит “, казва Йохен Зайц, ръководител, президент и основен изпълнителен шеф, Harley-Davidson.

Поради лимитираното произвеждане на тази сбирка, тя се продава изключително посредством H-D Museum. Клиентите могат да закупят нещата онлайн или персонално в The Shop, ситуиран в кампуса на H-D Museum в Милуоки, Уисконсин.

Друга оригиналност - Harley-Davidson неотдавна разкри изцяло новия Sportster S. Това е най-новият модел в продуктовата гама на американската марка, който включва новия двигател на компанията Revolution. Това е V-twin двигател с течно изстудяване, оборудван с DOHC и VVT, кадърен да генерира 125 Нм върхов въртящ миг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР