Харизмата на звездата от Приятели“ Матю Пери като персонажа от

...
Харизмата на звездата от Приятели“ Матю Пери като персонажа от
Коментари Харесай

Като малък Матю Пери набил Джъстин Трюдо, а заради наркотиците и алкохола не помнил Приятели

Харизмата на звездата от „ Приятели “ Матю Пери като персонажа от ситкома от 90-те Чандлър Бинг и смелостта в изявлението му за траялата десетилетия привързаност към опиоиди и алкохол го направиха прелъстителен за всички, които го гледаха на екрана.

Новината за гибелта на Пери в събота на 54-годишна възраст раздруса света, оставяйки фамилията, приятелите и почитателите му да скърбят за занимателния артист..

Пери е роден на 19 август 1969 година в Уилямстаун, Масачузетс, само че израства в Отава, Онтарио.

Баща му Джон Бенет Пери също е артист, до момента в който майка му Сузане Морисън работи като публицист и отговорник за медиите в екипа на тогавашния канадски министър-председател Пиер Трюдо.

Морисън и бащата на Пери са били женени от 1968 до 1970 година, преди да се разделят, а тя по-късно се омъжва за канадския тв публицист Кийт Морисън.

Пери беше разпален тенисист в тийнейджърските си години, само че също по този начин показа обществено за битките си с опиатите и алкохола, които започнаха в доста млада възраст.

Докато беше още в началното учебно заведение, Пери също се пошегува, че той и негов другар един път са пребили настоящия канадски министър председател Джъстин Трюдо.

" И двамата го набихме. Не си припомням за какво... мисля, че беше по-добър от нас в някакъв спорт. Така че беше чиста злоба “, споделя Пери, добавяйки, че не се хвали с това и, че е бил неуместно хлапе.

На 14-годишна възраст артистът почнал да злоупотребява с противозаконни субстанции. В книгата си той написа, че до момента в който е бил младеж, е пиел вино, бира и други.

На 15-годишна възраст Пери последва татко си и се реалокира в Лос Анджелис, където посещава гимназия в учебно заведение Бъкли. Именно в това учебно заведение артистът взе участие в няколко театрални продукции, само че в тениса той в действителност беше отличен.

В един миг младежът беше оценен на 17-то място в националния рейтинг в категорията на сингъл за юноши и трети на двойки.

Пери тренира тенис към 10 часа дневно, съгласно The ​​New York Times. „ Имах потребност да съумея в каквото и да върша, с цел да мога да се усещам по-добре “, споделя Пери.

Годината, в която Пери се реалокира в Лос Анджелис, с цел да се занимава с актьорство, той играе ролята на Чаз Ръсел в ситкома „ Втори късмет “. Той искаше да стане артист поради татко си, само че също по този начин прибавя, че е бил комедиант още в учебно заведение.

" Обичах да развеселявам девойките. Чувствах се добре ", споделя звездата.

В началото на деветдесетте години той се появява в няколко други телевизионни излъчвания, в това число „ Кой е шефът? “, „ Бевърли Хилс 90210 “ и „ Свободен дом “.

По-късно той се включва в " Приятели ", който се трансформира в международен феномен на поп културата, а Пери в една от най-големите звезди.

Докато към момента работи върху „ Приятели “, Пери взе участие във филма  „ Почти герои “ през 1998 година, малко след гибелта на сътрудника си Крис Фарли от свръхдоза опиати.

Малко след завършването на кино лентата, самият Пери отива в рехабилитационен център за пристрастяване към предписани болкоуспокояващи, като сподели, че случай с джет го е предиздвикал да се пристрасти към викодин.

" Имах огромен проблем с хапчетата и алкохола и не можех да спра ", споделя звездата приживе. През 2016 година той призна, че не си спомня да е снимал три сезона на " Приятели ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР