Хари Кейн призна, че той и неговите съотборници от Байерн

...
Хари Кейн призна, че той и неговите съотборници от Байерн
Коментари Харесай

Хари Кейн сипва сол в раните на Манчестър Юнайтед с признание за победата на Байерн Мюнхен

Хари Кейн призна, че той и неговите съотборници от Байерн Мюнхен са били уверени, че могат да „ наранят “ Манчестър Юнайтед при „ бързи преходи “ “ след успеха им с 1-0 на Олд Трафорд.

Байерн към този момент бе стигнал до 1/16 на Шампионската лига, само че сподели професионално показване, с цел да приключи сполучлива групова акция, като завоюва пет и приключи наедно в един от шестте си мача. Попадението на Кингсли Коман през второто полувреме беше разликата за тима на Томас Тухел в Манчестър.

Що се отнася до Юнайтед, те трябваше да завоюват и да се надяват гостуването на Галатасарай в Копенхаген да приключи наедно, с цел да запазят мястото си във етапа на елиминациите на Европейски първокласен клубен шампионат. Червените дяволи обаче даже не съумяха да си свършат работата и отпаднаха, завършвайки груповата фаза на дъното.

След мача някогашният нападател на Тотнъм Кейн, който се причисли към Байерн за £82 милиона през лятото, призна, че неговата страна „ управлява играта “ и усеща, че знае ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР