Хари и Меган са в Обединеното кралство и са провели

...
Хари и Меган са в Обединеното кралство и са провели
Коментари Харесай

Меган и Хари с ТАЙНА среща с кралица Елизабет

Хари и Меган са в Обединеното кралство и са провели загадка среща с кралицата и принц Чарлз в замъка Уиндзор в четвъртък. Всъщност, те пътуват, с цел да посетят Игрите Invictus в Холандия и минават, с цел да посетят кралското семейство.

Това е първият път, когато херцогинята на Съсекс посещава Англия след по този начин наречения Megxit, когато тя и Хари се отдръпнаха от кралските си трофеи и оставиха кралското семейство, в потрес от изявлението си с Опра, в което упрекнаха бъдещия крал в расизъм.


Чарлз също беше упрекнат, че е прекъснал финансовата си поддръжка към Хари и че не е съумял да го поддържа, което надълбоко разстрои бъдещия крал и провокира раздор в връзките им. Към момента те рядко контактуват между тях, само че се допуска, че актуалната среща е била за да затоплят връзките си.

Те дойдоха тайно в сряда и се счита, че са отседнали във Frogmore Cottage. Това е дома, който резервират, когато напущат Обединеното кралство и в който принцеса Юджини и фамилията й отсядат, за една нощ.

Децата на Меган и Хари, Арчи и Лилибет не са с тях, макар че кралицата въобще не е срещала правнучка си. Носи се слух, че Меган е бременна за трети път, само че той към момента не е доказан. Дали не се прибират, с цел да затоплят връзките и да оповестят на фамилията, че чакат ново дете?
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР