Хари и Меган отхвърлиха обвиненията в лицемерие, в което ги

...
Хари и Меган отхвърлиха обвиненията в лицемерие, в което ги
Коментари Харесай

Хари и Меган отново обидени: Не сме лицемери

Хари и Меган отхвърлиха обвиняванията в двуличие, в което ги упрекнаха в обществените мрежи, поради документалната поредност за живота им, заяви Ройтерс. Прессекретарят на двойката заяви, че херцозите на Съсекс в никакъв случай не са изтъквали персоналния си живот като причина за отдръпване от кралските задължения.
 
                             

„ Те избраха да споделят своята история в границите, които считат за уместни, а таблоидите сътвориха напълно погрешен роман. Този роман господства в медийното отразяване и публичното мнение “, се споделя в известието на прессекретаря на херцозите Съсекс.
 
                           

В изказването на Меган и Хари от 2020 година не се загатва какви са аргументите за отдръпването им от осъществяванията на уговорките към кралското семейство.

Дни след изказването през 2020 година те се оплакаха от отношението на папараците към тях.

 
                             

През 2019 година принц Хари съпостави отношението на таблоидите към брачната половинка му с това към майка му – починалата принцеса Даяна.

В сериите за Нетфликс двойката споделя фотоси и видеа от персоналния си живот, непубликувани до момента - от сватбата им, развъждането на децата, срещи с другари.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР