Харесваш го. Толкова много. Всеки път, когато излизаш с него,

...
Харесваш го. Толкова много. Всеки път, когато излизаш с него,
Коментари Харесай

Твърде добра си за него и той знае това

Харесваш го. Толкова доста. Всеки път, когато излизаш с него, като че ли времето стопира за теб. Пеперуди в стомаха, необятна усмивка, блещукащи очи. Да, несъмнено си хлътнала по този мъж. До уши. И той също те харесва. Но нещата сред вас не прерастват в нищо повече от просто флирт и мимолетни срещи. Защо? Какво пречи на двама души, които явно се харесват и има привличане сред тях да бъдат дружно?

Защо той не предприеме първата крачка и какво го стопира да го направи? Може би, тъй като той те мисли за прекомерно добра за него. Жена, с висока стойност, на която той нищо няма да може да предложи.

Мислиш ли, че е необичайно и не може да бъде правилно? И повода е друга?

Ето знаците, които издават, че той не желае да бъдете дружно, тъй като те мисли за по-добра от него.

Нервен е, когато сте дружно

Ако той е прекомерно нервозен и разтревожен, когато сте дружно, има причина. Може би ще се опита да резервира успокоение и да бъде занимателен, с цел да ти е прелестно в компанията му, само че ще му е доста мъчно. Не му се сърди, той поставя старания. Опитай се да не разбере, че забелязваш странното му държание. Започни първа диалога и го накарай да се отпусне.

Прикрива възприятията си

Човек не може да избяга от сърцето и възприятията си. Дори и да не ти признава на глас, че те харесва, дейностите му ще го издават. Той е толкоз благ и деликатен с теб, че няма по какъв начин да го прави просто от вежливост. Флиртува с теб по тънък метод, само че все пак няма да успее да прикрие това, което изпитва към теб. Страхува се да ти признае възприятията си, тъй като е сигурен, че жена като теб ще го отхвърли. Затова от боязън и позор, безмълвно те харесва. За него е по-добре да бъде до теб като другар, в сравнение с да те изгуби вечно.

Не стопира да ти прави похвали

Не пропуща нито момент да ти подсети какъв брой страхотна си. Комплиментите не стопират, както и похвалите. Сякаш този човек има очи единствено и само за теб. Защитава те и е подготвен да влезе в спор с всеки, който те нагруби. Този човек те обожава. Но не желае да ти признае възприятията си, които са явни. Сигурен е, че откакто го направи, ти няма да му отвърнеш със същото. И той ще се почувства много неудобно и не желае да направи неточност, за която да съжалява.

Липсва му самочувствие

Има редица фактори, които може да повлияят на самочувствието на един мъж. Травма от детството или разнообразни случки и събития, които са се отразили неподходящо върху неговата душeвността. Не бързай да го обвиняваш, че е прекомерно затворен в себе си и няма самочувствие. Опитай се да го накараш да повярва в качествата, които има. Бъди до него, с цел да почувства поддръжка и да се трансформира в по-уверен човек.

Държи се необичайно

В един миг, той няма да стопира да приказва с теб и да ти обръща внимание, а в идващия ще се държи студено. Това е по този начин, тъй като толкоз доста те харесва, че не му излизаш от мозъка и когато осъзнае, че е твърдо явно и се предава на страстите, той се отдръпва от теб, тъй като се опасява.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР