“ХАПКИ ЩАСТИЕ Е ДЕБЮТНАТА КНИГА НА СЛАВЕНА ВЪТОВАНа 12 декември

...
“ХАПКИ ЩАСТИЕ Е ДЕБЮТНАТА КНИГА НА СЛАВЕНА ВЪТОВАНа 12 декември
Коментари Харесай

На 12 декември излиза дебютната книга на Славена Вътова “Хапки щастие”

“ХАПКИ ЩАСТИЕ ” Е ДЕБЮТНАТА КНИГА НА СЛАВЕНА ВЪТОВА

На 12 декември излиза дебютната книга на Славена Вътова “Хапки благополучие ”. Майка на две деца, телевизионна водеща и модел, в специфичното издание на Ozone.bg тя споделя своите персонални предписания за здравословно хранене и практики за пълностоен метод на живот – “вкусни предписания и здравословни привички, с които изглеждаме и се усещаме по-добре. ”

Тази заран в столичния клуб “Едитори ” Славена Вътова показа дебютната си книга “Хапки благополучие ” премиерно пред медиите. Домакин на събитието дружно със Славена бе и Катерина Евро, която описа за общите им кулинарни пътешествия, а в края на представянето самата Славена Вътова изненада присъстващите с лесна, бърза и здравослвона рецепта за шоколадова торта с авокадо, чието подготвяне лишава едвам 10 минути!

В книгата “Хапки благополучие ” едно от най-популярните лица в българския фешън отрасъл и шоубизнес споделя с читателите персоналните си предписания за хранене, препоръки за пълностоен живот и личностно развиване. Към всяка рецепта и подготовка в книгата има QR-код, който води към особено видео на Славена Вътова с повече информация.

„ Както може би всяка жена съм минавала през доста интервали, които трансформират тялото и себеусещането. Търсенето на метод да се усещам по-добре се трансформира в пристрастеност към здравословната кухня и спорта. Резултатите, които започнах да виждам, ме направиха уверена и ме мотивираха това да е методът ми на живот. В тази книга споделям обичани мои предписания и привички, които построих, приближавайки се към по-добрата версия на себе си. Надявам се да бъда потребна и на теб! ” – споделя Славена Вътова.

Книгата е разграничена на пет елементи, четири от които носят имената на естествените стихии  – Огън, Вода, Въздух и Земя, а петата е озаглавена – Петият детайл. Във всеки раздел Славена демонстрира лични готварски предписания, упражнявани от нея спортни тренировки и споделя по какъв начин – с помощта на тях и други персонални практики – се е справяла в сложните, по-емоционални и предизивкателни моменти, пред които минава всяка жена в избрани интервали от живота си.

“Хапки благополучие ” се издава от издателство ОЗ Books. Книгата към този момент е налична с предварителна поръчка в онлайн магазина ozone.bg с подпис от създателя. Освен онлайн, публично “Хапки благополучие ” ще бъде в комерсиална мрежа на 12 декември. На същата дата в 19:00 ч. Славена Вътова ще показа дебютната си книга на извънредно събитие.

Снимки, заем: Георги Арсов
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР