Хамбург, Германия е обявен за най-добрият град в света за

...
Хамбург, Германия е обявен за най-добрият град в света за
Коментари Харесай

Най-добрият град в света за нощен живот

Хамбург, Германия е разгласен за най-хубавият град в света за нощен живот.

 Хамбург

Хамбург

Това е съгласно огромно изследване на хостел платфортмата Hostelworld, в което се преглежда по какъв начин жителите на 41 града в 27 страни по света правят оценка нощния живот в родните им градове.

Компанията интервюира 4 100 градски поданици по света , като им задава въпроси в следните пет категории :
Качеството на нощния живот (включително многообразие от неща за извършване и заниманието като цяло). Откритост и приятелско въодушевление на локалните поданици (включително какъв брой гостоприемни са за туристите и какъв брой елементарно е да се срещате с хора там). Колко безвредни се усещат хората. Колко елементарно е да се разхождате в близост. Цени.
 Хамбург

Хамбург

Хамбург се качва на върха на класацията, с помощта на това, че е най-приветливият град за туристите, най-хубавото място за среща с нови хора и поради лекотата на напредване, с помощта на отличния публичен превоз и близостта на основни дестинации една до друга.

Топ 10 на най-хубавите градове в света за нощен живот съгласно изследването са:
Хамбург, Германия Копенхаген, Дания Берлин, Германия Дъблин, Ирландия Амстердам, Холандия Сан Франциско, Съединени американски щати Гьотеборг, Швеция Прага, Чехия Варшава, Полша Ню Йорк, САЩ
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР