Халил Летифов бе избран за председател на спортната комисия в

...
Халил Летифов бе избран за председател на спортната комисия в
Коментари Харесай

Халил Летифов оглави Спортната комисия в парламента

Халил Летифов бе определен за ръководител на спортната комисия в Народното събрание с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Български напредък ".

" От " Продължаваме промянта няма да издигаме претендент за ръководител. През последните 2-3 дни станахме очевидци на извънредно грозни подиуми, неразбираеми за българските жители. Не искам да влизам в калните битки на Движение за права и свободи и да ставам част от задкулисие, което е обвързвано с Президенството и Весела Лечева. Хубаво е Йордан Цонев, който ми показа тези неща, да ги изясни по-късно. Аз не чакам поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

 

Политическата просвета изисква, когато два пъти не се избере ръководител на Народно събрание, който си предложил, ти да го оттеглиш, както направихме ние. За мен не е самоцел да съм ръководител на спортната комисия. Вчера с сътрудниците от Политическа партия взехме това решене да не участваме в тези кални борби, тъй като за българското общество излиза наяве единствено едно - те се карат за власт. Ще направя два апела. Първо, не се колебая в качествата на господин Халил Летифов, само че го приканвам да направи отказ. Ако не, приканвам сътрудниците да не гласоподават от него. Защото другояче ще позволим ръководител да бъде човек, определен отвън тази постройка ", съобщи Радостин Василев от Политическа партия.

" Гласувах срещу, тъй като считам, че тази комисия би трябвало да се води от специалист. Не знам дали господин Летифов е приключил спортното учебно заведение. Бих желала да знам дали той поддържа връзки със спортните федерации, дали знае от какво имат потребност спортистите ", попита Инна Иванова от Политическа партия от трибуната на Народно събрание.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР