Халфът Радослав Цонев и спортно-техническият щаб на Левски получиха много

...
Халфът Радослав Цонев и спортно-техническият щаб на Левски получиха много
Коментари Харесай

Лоши новини за Левски - контузията на Ради Цонев е сериозна

Халфът Радослав Цонев и спортно-техническият щаб на Левски получиха доста неприятни новни през вчерашния ден. Полузащитникът се контузи по време на гостуването на Ботев (Пловдив), изгубено с 1:2, а първите прегледи, които са му били направени през вчерашния ден, са посочили, че той има скъсана предна кръстна връзка на коляното и ще се наложи да се подложи на интервенция. Това значи, че Цонев ще би трябвало да се възвръща към 6 месеца. За през днешния ден са планувани нови проучвания на 25-годишния футболист. Ако ядрено-магнитният резонанс удостовери установеното на първичните прегледи, Радослав ще легне под ножа.

Цонев се контузи още в 5-ата минута в Коматево. Той падна на земята без прикосновение с неприятелски футболист. Наложи се да бъде изнесен с носилка, а по-късно край тъчлинията дълго време му бе оказвана здравна помощ. Преди второто полувреме халфът се появи край терена с патерици, а към дясното коляно имаше вързана торбичка с лед.
Радослав Цонев бе притеглен на " Герена " този месец. Той дойде от италианския Лече. Левски съумя да го вземе без пари, само че ще даде % на клуба от Серия " Б " при възможен предстоящ трансфер.

Полузащитникът, който е младеж на " сините ", направи повторния си дебют при домакинското 3:0 над новака ЦСКА 1948. Още във втория си дуел обаче се контузи и по всичко проличава, че ще може да се върне в игра най-рано към края на пролетния полусезон.

" Тема Спорт " efbet Лига 7 кръг, събота 26 септември  Ботев (Пловдив) 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР