Халфът на Ювентус Пол Погба отново ще бъде на резервната

...
Халфът на Ювентус Пол Погба отново ще бъде на резервната
Коментари Харесай

Погба ще бъде на пейката срещу Рома

Халфът на Ювентус Пол Погба още веднъж ще бъде на аварийна пейка в дербито против Рома през уикенда. След повече от половин година отвън терените 29-годишният футболист се завърна в игра през уикенда в дербито с Торино, като се появи от пейката през второто полувреме. В клуба обаче считат, че той още не е подготвен за цялостни 90 минути и по тази причина няма да рискуват с включването му измежду титулярите и в борбата с " вълците " на " Олимпико ", твърди " Гадзета дело Спорт ".

Погба прекара към половин час на терена против Торино, а по-късно продължи да се готви по самостоятелна стратегия във фитнеса, дружно с Филип Костич и Хуан Куадрадо. Това се постанова, с цел да се избегне претоварване и вдишване на ненужни опасности.
 Юве вкара четири гола в градското дерби, Погба се завърна на терена Юве вкара четири гола в градското дерби, Погба се завърна на терена
Все отново Погба се чака да е в групата за мача с Рома, а е доста евентуално още веднъж да се появи в игра през второто полувреме, според от развоя на мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР