Халфът на Ювентус Миралем Пянич заяви, че тази година борбата

...
Халфът на Ювентус Миралем Пянич заяви, че тази година борбата
Коментари Харесай

Халф на Юве очаква тежка битка за титлата

Халфът на Ювентус Миралем Пянич съобщи, че тази година битката за борбата в Серия А ще бъде доста по-ожесточена спрямо предходните сезони. Все отново босненският национал, който е един от най-силно представящите се играчи на торинци през акцията, призна, че чака точно Юве да победи още веднъж с шампионската купа в Италия.

"Според мен борбата за купата ще се реши в края на сезона, защото тази година има доста кандидати за първото място ", съобщи Пянич пред клубния уебсайт на "бианконерите ". През уикенда халфът се отличи с гол и асистенция при успеха с 3:0 над Болоня, която изкачи отбора на Масимилиано Алегри на втората позиция в класирането, на точка от водача Наполи.

"Смятам, че можем да подобрим още повече представянето си. В последна сметка всичко си зависи от нас и имам вяра, че разполагаме с нужното, с цел да спечелим за седма поредна година Скудетото. Това несъмнено ще е ужасно достижение, имайки поради сериозната конкуренция този сезон ", добави босненецът.

Един от главните съперници на Юве и този сезон е някогашният тим на Пянич – Рома. Именно "вълците " са и идващият противник на първенците в Серия А.

"Познавам този клуб доста добре. Това е огромен тим, разполагащ с много класни футболисти. До момента вършат отличен сезон, практикувайки своя жанр на игра. Това обаче, че ще играем вкъщи и нашите почитатели ще са зад нас ни дава огромно преимущество да спечелим ", разяснява още той. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР