Халфът на Унгария Жолт Калмар вкара втория гол при победата

...
Халфът на Унгария Жолт Калмар вкара втория гол при победата
Коментари Харесай

Един от унгарските голмайстори: Имах късмет при попадението

Халфът на Унгария Жолт Калмар вкара втория гол при успеха над България с 3:1 на " Васил Левски " нощес. Футболистът на Дунайска стреда призна, че е имал доза шанс при попадението.

" Казах на Адам Салай да влезе в наказателното поле, по-късно видях, че вратата не е толкоз надалеч и взех решение да изстрелвам непосредствено, а той да дебне за добавка. Имах шанс при гола, само че във футбола без шанс не става ", сподели Калмар след дебютния си гол с националната фланелка.

" Много съм благополучен, че спечелихме, както и че вкарах първия си гол в толкоз значим мач. Наслаждавах се на играта, макар че след 30-ата минута малко се дръпнахме и противникът имаше две положения, само че по-добрият тим завоюва, заслужихме го. Надявам се тази игра да продължи против Сърбия. Използвах своя късмет, благодаря на треньора Роси, че ми гласоподава доверие. Ако Собослай се върне, той има своето място в тима, защото той също е значим състезател, само че спечелихме този мач като тим, борихме се крепко. Исландия ще бъде сложен съперник, ще се пази добре, имаме месец да се подготвим за тях, само че в това време имаме още два значими мача ", разяснява Калмар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР