Халфът на ЦСКА-София Жанио Бикел ще претърпи операция във Валенсия

...
Халфът на ЦСКА-София Жанио Бикел ще претърпи операция във Валенсия
Коментари Харесай

Най-постоянният играч на ЦСКА-София аут за поне 6 мача, под въпрос е за Лудогорец

Халфът на ЦСКА-София Жанио Бикел ще претърпи интервенция във Валенсия и ще отсъства от терените към месец и половина. Това оповестиха алените на своя формален уебсайт.

" Полузащитникът Жанио Бикел страда от травма в рамото, която получи по време на мача против Витоша. Заради контузията се постанова той да претърпи хирургическа намеса, която ще бъде осъществена от експерти в клиника във Валенсия в сряда.

След интервенцията той ще се прибере в София, където ще бъде подложен на възстановителни процедури. Сърцатият футболист ще отсъства от терените към месец и половина и се чака да се завърне на терена в края на ноември ", написа cska.bg.

Това значи, че най-постоянният състезател на алените от началото на сезона ще пропусне идващите 6 мача на отбора, пет от които са гостувания. На отбора предстоят визити против Локо Пд, Арда за купата, Етър, Черно море и Ботев Вр. Единственото домакинство е на Славия.

Все още не е ясно дали Бикел ще се възвърне за дуела с Лудогорец, който е очакван за 30 ноември на стадион " Българска войска ". efbet Лига 12 кръг, събота 5 октомври  ЦСКА-София 4:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР