Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов ще пропусне мача с Берое

...
Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов ще пропусне мача с Берое
Коментари Харесай

Проблем в лагера на ЦСКА! Халф на “червените” под въпрос за дербито, а новото попълнение аут до края на сезона

Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов ще пропусне мача с Берое на следващия ден, а е под въпрос и за реванша за купата с Левски в сряда. Петричанинът бе сменен наложително в турнирния дуел с Левски (2:2). Малинов е получил удар в ребро, който не му е разрешил да продължи срещата. Той бе изнесен от терена с носилка, като имаше съществени болки. Халфът е с огромен оток на потърпевшото място и няма по какъв начин да се появи в игра в Стара Загора.

Малинов ще чака зелена светлина от медицинския щаб вероятно за дербито в сряда, като е по-вероятно халфът да се завърне на терена за този мач. Дори и да не беше контузен, Малинов надали щеше да играе против Берое, защото виси с 12 жълти картона и при нов ще бъде осъден за 3 мача. Той ще се възвръща в София и няма да пътува за визитата в Стара Загора на следващия ден.

В дербито в сряда наложително беше сменен и Енрике Рафаел. Проблемът при него обаче е бил прекомерно огромна отмалялост. На няколко пъти бразилецът е получил схващания, заради което се е наложило да бъде изваден от игра. Крилото ще е на линия за срещата с Берое, само че е допустимо да бъде съхранен за реванша с Левски.

В групата се завръща централният нападател Бланко, който не попадна измежду 18-те за Левски поради лека контузия. Проблемите на колумбиеца са отшумели, през вчерашния ден той се готвеше на цялостни обороти и ще е разполагаем на Белчев за визитата в Стара Загора. Друг флангови нападател – Укра, пък още не се е завърнал в България. От към седмица той е на възстановителни процедури в клиника в Португалия. Не е ясно дали крилото въобще ще играе до края на сезона, поради че кондиционното му положение е много надалеч от това на останалите в отбора.

“Тема спорт”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР