Халфът на ЦСКА - Джонатан Линдсет, говори пред медиите след

...
Халфът на ЦСКА - Джонатан Линдсет, говори пред медиите след
Коментари Харесай

Линдсет: Хайнц е топ! Нямам търпение да видите още от него

Халфът на ЦСКА - Джонатан Линдсет, приказва пред медиите след успеха на своя тим с 4:1 при гостуването на Берое. Норвежецът показа, че отборът има късмет за стане първенец, в случай че печели мачовете си. Той също по този начин регистрира, че българското състезание е много комплицирано.

" Мисля, че изиграхме положително второ полувреме. Въпреки че те вкараха първи гол, показахме темперамент, почитателите доста ни помогнаха да обърнем мача. Бяха невероятни. След като те вкараха гол, чувахме публиката по какъв начин ни поддържа мощно и в действителност ни помогнаха доста.

В Норвегия играем на изкуствена трева, по-трудно е. Не мога да се окайвам от времето тук. Показахме, че даже при подобен терен можем да се оправяме задоволително добре.

Тобиас Хайнц е топ състезател и нямам самообладание да видите още от него. На тренировки наподобява доста добре, несъмнено, решението кой да играе е на треньора. Разбира се, че има потребност от малко време, с цел да свикне със системата, само че съм убеден че, нещата ще се получат доста добре.

Има още доста мачове, нищо не е решено. Ако печелим мачовете си, имаме огромен късмет да станем първенци. Българското състезание е много комплицирано ", приключи Линдсет.
 Футболистите на ЦСКА честваха дружно със своите почитатели
Футболистите на ЦСКА честваха дружно със своите почитатели

Всички бяха щастливи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР