Халфът на Тотнъм Кристиан Ериксен изрази съжалението си, че футболните

...
Халфът на Тотнъм Кристиан Ериксен изрази съжалението си, че футболните
Коментари Харесай

Ериксен: Иска ми се трансферите да бяха като във Football manager

Халфът на Тотнъм Кристиан Ериксен изрази съжалението си, че футболните прехвърляния не стават толкоз елементарно, колкото в известната компютърна игра Football manager. Цяло лято той беше свързван с редица европейски клубове, само че в последна сметка датчанинът остана състезател на “шпорите”.

“Не, не беше неточност, че изявих предпочитание да си потегли. Иска ми се да можех да вземам решение като във Football manager, само че за жалост не мога. За мен не е мъчно да не обръщам внимание на това. Не чета много-много това, което се написа за мен. От много години съм забъркан в слуховете, които всяка година са доста. Ясно е, че тази година те бяха малко повече, тъй като договорът ми изтича скоро. Много се изговори за мен. Според спекулациите трябваше да си диря къща в Мадрид, само че би трябвало да съм почтен и да кажа, че всички тези изписани неща изобщо не ме интересуват”, съобщи Ериксен.
#thfc Eriksen told Danish media he wishes he could control his own destiny 'like Football Manager' but says it wasn't wrong to speak out about wanting to try something new. https://t.co/Z3OK2Y92kg
— Dan Kilpatrick (@Dan_KP) 3 септември 2019 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР