Халфът на Ростов Ивелин Попов даде интервю за клубния сайт,

...
Халфът на Ростов Ивелин Попов даде интервю за клубния сайт,
Коментари Харесай

Ивелин Попов харесва новия си пост

Халфът на Ростов Ивелин Попов даде изявление за клубния уебсайт, в което показа упованията си за идното посещение на Уфа и призна, че се усеща доста комфортно в ролята на опорен халф. Именно на тази позиция играе българският национал от началото на сезона, а старши треньорът Валерий Карпин постоянно хвали изявите му.

“Настройваме се за сложен мач, само че както и във всеки различен задачата ни е успеха. Уфа е сериозен противник, който залага на отбранителен футбол. На стадион “Нефтяник” има изкуствено тревно покритие, точно там получих травма през пролетта”, напомни си Попето.

“Миналата седмица Спартак (Москва) гостува на Тюн и също игра на неестествен терен. Тогава даже най-хубавите футболисти допускаха прекалено много неточности при подаванията. На изкуствената трева от време на време не може да се комбинира добре”, продължи Попов.

“Вярно е, че от началото на сезона треньорът залага на еднакъв състав във всеки мач. Негово решение е кой ще е титуляр и кой - запаса. Разбира се, когато има непрекъснат титулярен състав, обособените футболисти се схващат по-добре и могат да се намират на терена даже със затворени очи”, изясни българинът.

“Харесва ми да играя изтеглен по-назад. Надявам се да съм потребен за тима и да оказа помощ да се класираме на челно място в края на сезона”, пожела си Попето.

След първите 5 кръга в РПЛ Ростов няма загуба (3 победи и 2 равенства), като заема второ място в класирането, на две точки зад първенеца Зенит.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР