Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е дал положителен отговор

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е дал положителен отговор
Коментари Харесай

Погба казал “да” на Ювентус

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е дал позитивен отговор на предлагането на Ювентус да облече още веднъж екипа на клуба. Спортният шеф Фабио Паратичи е имал диалози с французина, на които даже са били контрактувани персоналните му условия. Това е станало незабавно след мача сред Турция и Франция от европейските квалификации.

Погба мина при “Червените дяволи” точно от Юве през 2016 година за рекордната сума от 105 милиона евро. Той обаче по този начин и не съумя да разкрие цялостния си капацитет с алената фланелка. По всичко проличава, че 26-годишният футболист не се усеща изцяло удобно на “Олд Трафорд” и е подготвен още веднъж да поеме към Юве, където изкара най-силните години в кариерата си досега.

Голямата спънка пред прехвърлянето обаче си остават прекомерно високата цена на играча, сложена от Манчестър Юнайтед. Смята се, че англичаните желаят да получат най-малко 150 милиона паунда за него. Все отново договарянията сред двата клуба не престават, като торинци са подготвени да включат като част от договорката Пауло Дибала и Жоао Кансело, които са мечтани от англичаните.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР