Халфът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини е много близо до

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини е много близо до
Коментари Харесай

Моуриньо: Фелаини ще остане

Халфът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини е доста покрай това да подпише нов контракт с клуба и да постави завършек на спекулациите към неговото бъдеще, разкри мениджърът на "червените дяволи " Жозе Моуриньо.

Настоящият договор на 30-годишния белгиец изтича след края на този сезон, като от няколко месеца двете страни договарят за ново съглашение.

Фелаини, които донесе успеха на Манчестър Юнайтед в дербито с Арсенал (2:1), искаше по-дълъг контракт, с какъвто клубът не искаше да се обвързва. По тази причина напоследък се говореше, че халфът сигурно ще напусне през лятото. Явно двете страни обаче към този момент са се договорили и един от любимците на Моуриньо ще остане на "Олд Трафорд ".

"Почти всички е контрактувано, само че все ще не мога да чествам, тъй като "почти " не е задоволително. Искам да видя белия лист с емблемата на Юнайтед и подписите на Ед Уудуърд и Маруан Фелаини. Мисля, че състезател, който поставя ръката си на емблемата след маркиран гол, демонстрира ясно, че желае да остане. Аз желая да остане, клубът желае същото. Мисля, че ще остане ", съобщи Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР