Халфът на Манчестър Юнайтед Фред направи оценка на сезона. Той

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Фред направи оценка на сезона. Той
Коментари Харесай

Фред: Искаше ми се да играя повече

Халфът на Манчестър Юнайтед Фред направи оценка на сезона. Той е удовлетворен от постигнатото от клуба, само че призна, че е леко отчаян от дребното игрови минути, които записа през акцията. Бразилецът взе присъединяване в 55 мача във всички шампионати, само че единствено в 22 бе титуляр.

" Относно моето показване, мисля, че то бе положително, въпреки да ми се искаше да запиша повече минути в игра. Когато и да бях на терена, считам, че правех това, което се искаше от мен, с цел да оказвам помощ на тима да побеждава ", спосели Фред за " Four Four Two ".

" Знаем, че можехме да стигнем по-далеч в Лига Европа, само че като цяло сме удовлетворени от сезона, който имахме. Бях на седмото небе, откакто завоювах първия си трофей с клуба. Това демонстрира, че отборът ни е на правия път към реконструкцията си ", добави бразилецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР