Халфът на Манчестър СитиКевин Де Бройне безспорно беше най-добрият играч

...
Халфът на Манчестър СитиКевин Де Бройне безспорно беше най-добрият играч
Коментари Харесай

Де Бройне се изравни с Лампард във вечна ранглиста на Премиър лийг

Халфът на Манчестър СитиКевин Де Бройне несъмнено беше най-хубавият състезател на терена при снощната основна победа с 4:1 над краткотрайния водач в класирането Арсенал.
 Манчестър Сити не остави подозрения кой е най-хубавият тим в Англия Манчестър Сити не остави подозрения кой е най-хубавият тим в Англия
Белгийският национал блесна с две попадения за своя отбор. Между тях той подаде и за гола на Джон Стоунс. Така Де Бройне събра общо 102 асистенции в Премиър лийг, с което се изравни с легендата на Челси - Франк Лампард на четвъртото място във безконечната класация на британския хайлайф в това отношение. Пред тях са единствено рекордьорът Райън Гигс със 162 асистенции, Сеск Фабрегас със 111 и Уейн Рууни със 103. Така 31-годишният футболист може да се изравни или даже да задмине великия нападател още в неделното посещение на Фулъм.

Що се отнася единствено до този сезон, това е 16-а турнирна асистенция за Де Бройне, който има с пет повече от главния си преследвач Букайо Сака от Арсенал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР