Халфът на чешкия национален отбор по футбол и Аланияспор Йозеф

...
Халфът на чешкия национален отбор по футбол и Аланияспор Йозеф
Коментари Харесай

Катастрофа в Турция отне живота на чешки футболен национал

Халфът на чешкия народен тим по футбол и Аланияспор Йозеф Шурал почина при злополука на клубния рейс в Турция. Това се е случило след гостуването на Кайзериспор, на влизане в Алания.
 Един умрял и 36 ранени при произшествия за миналото денонощие
Ранени са шест футболисти - Папис Сисе, Стивън Коулкър, Джалма Кампос, Уелинтон, Айзък Саки и Баяно. Те са настанени в болница и липсва информация за здравословното им положение.

Трагедията се е сучила, тъй като водачът на микробуса е задремал зад кормилото. Вторият водач също бил задремал. И двамата са оживели след злополуката, като този, който е бил зад кормилото, е бил задържан на момента.

" Минибусът на отбора е аварирал на връщане от дуела с Кайзериспор, който беше през вчерашния ден. Седем футболисти са потърпевши. Най-сериозни контузии е имал Йозеф Шурал, който е бил откаран в частна клиника в Алания, само че лекарите не са съумели да го спасят и той е умрял ", оповестяват от Аланияспор.

Шурал мина в турския клуб от Спарта (Прага) през януари тази година и има 1 гол в 11 мача. За националния отбор на Чехия той е изиграл 20 дуела и е отбелязал едно попадения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР