Халфът на Челси Матео Ковачич е договорил личните си условия

...
Халфът на Челси Матео Ковачич е договорил личните си условия
Коментари Харесай

Ковачич прие офертата на Ман Сити

Халфът на Челси Матео Ковачич е договорил персоналните си условия с Манчестър Сити и се надява скоро да премине в редиците на “гражданите ”, твърди трансферният специалист Фабрицио Романо. Предстоят договаряния сред двата клуба. Те ще стартират след финала в Шампионската лига сред Ман Сити и Интер. 

Ковачич е привързан с Челси до лятото на 2024 година, само че е измежду футболистите, с които лондончани са подготвени да се разделят при преференциална оферта. Негово вероятно прекосяване в Манчестър Сити зависи и от това дали Илкай Гюндоган ще преподпише с “небесносините ”, или ще напусне като свободен сътрудник. 

Ковачич има огромно предпочитание да работи с Пеп Гуардиола. През миналия сезон 29-годишният хърватски национал записа общо 37 мача за Челси във всички шампионати, като в в тях вкара 2 гола и направи също толкоз асистенции.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР