Халфът на Байер Леверкузен Езикел Паласиос е трябвало да изживее

...
Халфът на Байер Леверкузен Езикел Паласиос е трябвало да изживее
Коментари Харесай

Женски особености: Световен шампион остана без медал и фланелка

Халфът на Байер Леверкузен Езикел Паласиос е трябвало да изживее извънредно мъчителен миг, защото някогашната му брачна половинка Йесика Фриас е продала на търг неговият златен орден от Световното състезание в Катар, както и фланелката му от финала, в който Аржентина победи Франция след осъществяване на дузпи.

Паласиос и Фриас имат спор по финансови въпроси поради неуреден дълг за къщата в Тигре, където живее инфлуенсърката. Той е отказал да заплати въпросната сума, с цел да покрие разноските за дома, където живее някогашната му.

Затова Фриас е решила да си отмъсти на полузащитника, продавайки двата най-паметни предмета за Паласиос от футболната му кариера до момента.

Тя е заплашила футболиста, че ще го стори, а няколко часа по-късно си пусна фотография в обществените мрежи, на която театралничи с купувача на златния орден на някогашния ѝ.

„ Искам той да подпише развода ми. Искам от него единствено това, което ми се поставя на мен, даже не фамилното имущество, което има в Германия “, съобщи Йесика Фриас, която се ожени за Есекиел Паласиос през 2021 година, само че се разведе с него през 2023 година, откакто откри, че той ѝ изневерява.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР