Халфът на Барселона Артур се качи на частен самолет веднага

...
Халфът на Барселона Артур се качи на частен самолет веднага
Коментари Харесай

Артур пристигна в Торино

Халфът на Барселона Артур се качи на частен аероплан незабавно след мача против Селта (2:2) през вчерашния ден и отпътува за Торино, където следва да завърши прехвърлянето си в Ювентус. С бразилския халф отпътува и доктор, който ще направи медицински проби на Миралем Пянич. Босненецът ще продължи кариерата си на " Камп Ноу ", като двата клуба към този момент прецизираха всички елементи по договорката.

На борда на самолета, с който Артур дойде в Торино, са били още негови родни и някогашният шеф на Барселона Роберт Фернандес. Именно той е изиграл огромна роля в това халфът да бъде уверен да подпише с Юве, макар че желанието му беше да остане в Барса.  Пянич ще пътува за Барселона на следващия ден
Артур ще бъде прегледан въз основата на " бианконерите " през днешния ден, след което ще се насочи назад за Барселона. Той ще коства на италианския гранд 70 млн. евро, а годишната му заплата ще е в размер на 7 млн. Контрактът планува и разнообразни бонуси, които зависят от представянето на играча.

Двата клуба ще разгласят прехвърлянията до 30 юни. Футболистите обаче ще останат в актуалните си тимове до края на сезона в Шампионската лига.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР