Хакерската група Анонимните“ публикува днес поредно съобщение в акаунта си

...
Хакерската група Анонимните“ публикува днес поредно съобщение в акаунта си
Коментари Харесай

Хакерската група „Анонимните“ съобщи, че е свалила сайтовете на Вучич и на сръбската армия

Хакерската група „ Анонимните “ разгласява през днешния ден следващо известие в акаунта си в Туитър, в което твърди, че след уеб страницата на сръбската войска е хакнала и уеб страницата на президента на Сърбия Александър Вучич, оповестиха Танюг и Българска телеграфна агенция.

" Ако желае да си играе с огъня, да стартираме - е свален ", написа групата " Анонимните ТВ " в профила си в Туитър, в който до името на групата има украинско знаме.

" Това е единствено началото, скоро те ще станат очевидци на изключителни изненади от наша страна. Очаквайте ни, “ пишат още „ Анонимните “.

Aleksandar Vucic, fuck around and find out?
— Anonymous (@YourAnonNews)

Явно става дума за уебсайт, който е друг от формалната интернет страница на сръбския президент -. Тя действа обикновено.

В предходния туит, наричайки Вучич фашист, те му споделиха " да не си губи времето с кучета ", че са свалили и че не би трябвало да подценява " Анонимните ".

" Вашата войска не може да лае в този момент. Не подценявайте и „ Анонимните “, ние ще ви сложим каишка ", се споделя в предходното известие в Туитър.

Хакерската група, известна с голям брой акции по света, изпрати първите си закани до президента Александър Вучич в края на декември, заявявайки, че в случай че той не спре " дейностите в Косово ", хората в Косово няма да останат без поддръжка.

Тогава Вучич реагира шеговито на заканите и в профила си в Инстаграм, публикувайки фотоси, на които си играе с две кучета.

 
   View this post on Instagram

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР