Хаджиме Табата, създател на Final Fantasy XV – една от

...
Хаджиме Табата, създател на Final Fantasy XV – една от
Коментари Харесай

Създателят на Final Fantasy XV: Разработването на PC версията се оказа 100 пъти по-лесно

Хаджиме Табата, основател на Final Fantasy XV – една от най-дългоочакваните игри през последните няколко години разгласи, че версията за лични компютри се е оказала доста по-лесна за правене, спрямо версията за конзоли.
Да си напомним, че Final Fantasy XV излезе през месец ноември предходната година и единствено за един ден бяха продадени 5 милиона копия, с което продажбите на PlayStation 4 в Япония скочиха с 227%. След това разработчиците излязоха в дълготраен отпуск. Идеята за основаването на PC версията бе обсъждана преди този момент, а нейният анонс се състоя през август. Сега създателите на плана още веднъж са на линия и оповестиха, че работят върху версия на Final Fantasy XV за лични компютри.

“Чувстваме нуждата от PC версия и започнахме да усъвършенстваме нашите геймърски енджини дружно с NVIDIA“.

Създателят на Final Fantasy XV разгласи, че PC версията е на половина подготвена. Според Табата, основаването на конзолната версия на играта е било 100 пъти по-сложно, тъй като се е налагала цялостна смяна на игровия енджин и по принцип е една напълно нова игра.

Final Fantasy XV: Windows Edition се чака да излезе при започване на 2018 година, а по-късно е планувано възобновяване, което ще добави поддръжката на 4К и 8К екрани, HDR режим и Dolby Atmos за обемен тон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР