Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър все още очакват да разберат

...
Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър все още очакват да разберат
Коментари Харесай

Хабиб иска $30 милиона за реванш срещу Конър

Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър към момента чакат да схванат глобите, които ще им бъдат наложени от Атлетическата комисия на щата Невада. Комисията краткотрайно в профил Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов от идни изяви.
 Хабиб Нурмагомедов задуши Конър Макгрегър на UFC 229 @@@

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов помрачи доминантната си победа над ирландската суперзвезда Конър Макгрегър, откакто след края на срещата прескочи клетката и атакува хора от екипа на Макгрегър. Представители от тима на Хабиб пък скочиха и нападнаха Конър. Това беше едно гигантско крушение, което ужаси някои хора и забавлява други.
От UFC започнаха да приказват за вероятен реванш сред Нурмагомедов и Макгрегър, който може да се реализира до няколко месеца.
 Хабиб Нурмагомедов задуши Конър Макгрегър на UFC 229 @@@

Ирландецът към този момент обществено изрази желанието си да се изправи против боеца от Дегестан допустимо най-скоро, само че Нурмагомедов не наподобява доста заинтригуван от предлагането.
„ Предложиха ни $15 милиона, само че ние желаеме $30 милиона. Има хора, които заслужават да се бият с Хабиб. Трябва да ги почитаме. Дъстин Порие и Тони Фъргюсън. Фъргюсън заслужава да се бие с Хабиб “, сподели бащатата на Хабиб - Абдулманап Нурмагомедов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР