Гуверньорът на БНБ очевидно усърдства в челобитието пред Борисов. Има

...
Гуверньорът на БНБ очевидно усърдства в челобитието пред Борисов. Има
Коментари Харесай

Илиян Василев: Гуверньорът на БНБ очевидно усърдства в челобитието пред Борисов

" Гуверньорът на Българска народна банка явно усърдства в челобитието пред Борисов. Има за какво, само че да обърна внимание че Българска народна банка въобще не е в позиция да бъде честен или различен стожер. След като Кирил Петков е бил елементарен жител, каква стойност е имало запитването му по тематиката ББР, та през днешния ден да го цитират. Проста информация.
Но пък аз да запитвам, не издава ли тази реакция на Българска народна банка боязън, че разкритията в ББР ще слагат още веднъж надзора на централната банка в меко казано неловко състояние, за това че е проспал зулуми на забележителна стойност ", във Facebook.
 Две компании не са дали отговор за многомилионните заеми от ББР, едната е част от Булгартабак Холдинг Две компании не са дали отговор за многомилионните заеми от ББР, едната е част от " Булгартабак Холдинг "
С две компании от посочените 8, взели най-големите заеми от Българската банка за развиване (ББР), не е открит контакт. Това съобщи служ...
" Нещо повече, гуверньорът подсказва че може и да не утвърди предложенията за смени в ББР. Което ще значи Българска народна банка да се подреди в редичката Борисов-Пеевски-прокуратура-БНБ - част от един модел, една система.
С този собствен акт Българска народна банка се ангажира с политически дейности, като пречи на служебното държавно управление да упражни правата на притежател във ББР. " ;
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР