Гуен Стефани винаги е привличала със стила си и умението

...
Гуен Стефани винаги е привличала със стила си и умението
Коментари Харесай

В името на любовта, Гуен Стефани е готова на всичко

Гуен Стефани постоянно е привличала със стила си и умеенето да подбере допустимо най-подходящото облекло за всеки един случай.

За следващ път звездата (и фешън дизайнер) го потвърди с избора си на облекла по случай концерта на брачна половинка си кънтри артиста Блейк Шелтън. Концертът се състоя в Сан Диего на 2 април.

Непосредствено преди събитието, Гуен разгласява свои фотоси в Instagram - с цел да покаже на хилядите си почитатели своя фешън избор. А той в действителност е впечатляващ - черен кроп топ, къси изрязани джинси, под които е поставила черен мрежест чорапогащник. Стилната кънтри-шик визия е допълнена с червено-черна карирана риза и за акцент - високи кафяви каубойски ботуши.

И към всичко Гуен написа закачливо: " Благодаря на Блейк, че ми даде мотив да си купя каубойски ботуши ".

Напълно готова за кънтри концерт, Гуен не се ограничи да бъде единствено посетител на концерта на своя брачен партньор. Тя се качи и на сцената, с цел да изпее дует с Блейк.

Нещо, което, прочее не се случва за първи път. На 11 февруари, тази година, Гуен и Блейк участваха в калифорнийския Bud Light Music Fest за своя първи взаимен концерт.

Двойката, която подписа брак през юли 2021 година, непрекъснато показва привързаността и възприятията си. Наскоро, в присъединяване онлайн, Гуен се появи без брачната си халка, написа HollywoodLife. Това бе незабавно маркирано, на което певицата отговори: " Просто забравих пръстена. Случва ми се първи път. " И добави откровено: " Много ме е позор! Обичам брачна половинка си и обичам да съм омъжена за него. Това е най-великото нещо, което в миналото ми се е случвало. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР