Губернаторът на щат Джорджия подписа закон за забрана на абортите

...
Губернаторът на щат Джорджия подписа закон за забрана на абортите
Коментари Харесай

Губернаторът на щата Джорджия забрани абортите

Губернаторът на щат Джорджия подписа закон за възбрана на абортите от момента, в който се открие сърдечен темп на плода - един от най-рестриктивните такива закони в страната, написа БГНЕС.

``
реклама

Подписването направи Джорджия шестия американски щат, който ще одобри закон, забраняващ аборта след шест седмици бременност. " Ние пазиме почтените, ние пазиме уязвимите, ние се изправяме и приказваме за тези, които не могат да приказват сами за себе си ", съобщи губернаторът Брайън Кемп, преди да подпише закона.

Трима души са мъртви след стрелбата в клиника за аборти в Съединени американски щати

" Ще позволим на скъпоценните бебета да пораснат и да осъществят своя цялостен, даден от Бога капацитет ", сподели той. Американският съюз за цивилен свободи осъди закона.„ Този законопроект криминализира най-интимното решение, което дамите и двойките “, сподели Андреа Йънг, началник на главата на АСГС в Джорджия.

Подобни на закона в Джорджия правила бяха признати в щатите Охайо, Мисисипи, Кентъки, Айова и Северна Дакота.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР