Губернаторът на Санкт Петербург Александър Беглов смята, че руските войници

...
Губернаторът на Санкт Петербург Александър Беглов смята, че руските войници
Коментари Харесай

Тоалетните - ценностен ориентир за руските военни в Украйна

Губернаторът на Санкт Петербург Александър Беглов счита, че съветските бойци схващат добре защо се бият в Украйна, тъй като са видели полово неутрални тоалетни в украинските учебни заведения. Беглов написа персонално това в канала си в Telegram, обявявайки го като извод от среща с ранени военни в болничното заведение.

Следователно обаче, по думите му, съветските военни " няма и потребност да изясняват какви полезности пазиме " в Украйна.

" Тези, които с автомат в ръце минаха през украинизирания вид на Донбас, добре схващат защо се борим. На тези момчета, които видяха тоалетни в учебните заведения, където вместо две - за девойки и момчета, има три , няма потребност да им се изяснява какви полезности отстояваме ", споделя Беглов, представен от съветската редакция на BBC.

Защитата на децата от въздействието на Запада и  на " обичайните полезности " преди този момент са неведнъж представени от съветски политици и публични лица като опрощение за съветската инвазия в Украйна. През септември 2022 година, когато разгласи анексирането на четири съветски района, съветският президент Владимир Путин посвети част от речта си на обвиняванията против западните страни, където се твърди, че децата са били " наложени на извращения ". " Наистина ли желаеме тук, у нас, в Русия, вместо " мама " и " баща " да имаме " родител номер 1, номер 2, номер 3 ", издигна на най-високо равнище пропагандна теза и израз ръководителят в Кремъл.

През декември 2022 година Сергей Лавров също се ожали от полово неутралните тоалетни в Швеция . " Аз попитах, къде е тоалетната и ми демонстрираха врата с надпис WC. Затова и попитах дали това е за дами или за господа, а ми дадоха отговор " При нас всички са общи ". Аз не повярвах, само че това на процедура се оказа по този начин. Не можете да си визиите какъв брой нечовешко е това, просто не е човешко. "

Настоящото изказване на Беглов провокира неразбиране както измежду руснаците, по този начин и измежду украинци.

Депутатът от Санкт Петербург Борис Вишневски напомня, че " съгласно Росстат една четвърт от руснаците живеят в условия без канализация, употребявайки към момента помийни и септични ями .

" Ето накъде да се насочат силите, които отиват да се борят със Запада и НАТО... ", написа Вишневски и прибавя с още повече подигравка, че е мъчно да си представим нещо по-неутрално във връзка с пола от тоалетна вид " външна " .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР