Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис преустанови кампанията си за републиканската

...
Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис преустанови кампанията си за републиканската
Коментари Харесай

ДеСантис се оттегли от президентската надпревара в САЩ в полза на Тръмп

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис прекрати акцията си за републиканската президентска номинация в неделя, заявявайки, че ще поддържа любимеца Доналд Тръмп. Той заяви решението си във видео, оповестено в мрежата X, някогашна Twitter, съобщи Дарик с позоваване на Агенция Франс Прес.

ДеСантис сподели, че след второто си място предходната седмица в събранията в Айова, той не може да помоли нашите поддръжниците да отделят непринудено времето си и да дарят ресурсите си, " в случай че нямаме явен път към успеха ". " Съответно, през днешния ден спирам акцията си “, обяни той.

Оттеглянето му от конкуренцията идва по-малко от два дни преди първичните избори в Ню Хемпшир, където социологическите изследвания го демонстрираха надалеч зад някогашния президент Тръмп и някогашния дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли.

„ Ясно ми е, че болшинството от първичните гласоподаватели на Републиканската партия желаят да дадат на Доналд Тръмп още един късмет “, сподели ДеСантис във видеото, отбелязвайки, че е имал разлики с някогашния президент, изключително във връзка с пандемията от ковид.

„ Той има моето утвърждение, тъй като не можем да се върнем към остарялата републиканска армия от предишното или преопакованата форма на затоплен корпоративизъм, който съставлява Ники Хейли. “ - казаДеСантис.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР