Губернаторът на Флорида Рик Скот призова всички 20 млн. жители

...
Губернаторът на Флорида Рик Скот призова всички 20 млн. жители
Коментари Харесай

Губернаторът на Флорида предупреди всички в щата да се готвят за евакуация

Губернаторът на Флорида Рик Скот прикани всички 20 млн. поданици на щата да са подготвени за евакуация поради приближаването на урагана Ирма и да се изтеглят по най-бързия метод, в случай че им бъде подредено от управляващите. 

" Ако ви призоват да се изтеглите, изнесете се незабавно. Не излагайте себе си и фамилията си на риск. Днес е денят да извършите вярното нещо за фамилията си и да се изтеглите навътре в страната на несъмнено място ", сподели Скот. 

" Това е пагубна стихия, каквато нашият щат не е виждал. Можете още веднъж да построите своя дом, само че не можете да върнете живота си ", предизвести губернаторът, представен от ДПА и Българска телеграфна агенция.

Той акцентира, че в първите часове от идването на урагана ще е невероятно оказване на помощ. 

Президентът Доналд Тръмп излезе с аналогично известие. 

" Ирма е вихър с епични мащаби, евентуално най-мощният, който в миналото сме виждали. За да бъдете в сигурност, незабавно се махнете от пътя му, в случай че е допустимо ", написа Тръмп в Туитър.

Голяма част от южните региони на щата чакат заповеди за евакуация, само че доста хора към този момент са на път, без да изчакат окончателното разпореждане.

Затова и доста хора се тормозят, че евакуацията вече е невъзможна, защото пътищата са задръстени с коли. 

Очаква се Ирма да доближи американския бряг в неделя сутринта. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР