GSMArena обяви смартфоните с най-добра камера, които могат да правят

...
GSMArena обяви смартфоните с най-добра камера, които могат да правят
Коментари Харесай

Топ-10 на смартфоните за 2017 година с най-добра камера

GSMArena разгласи смарт телефоните с най-хубава камера, които могат да вършат превъзходни фотоси.
Според специалистите, най-съвършените в това отношение смарт телефони са Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL , които вършат изключителни фотоси при всевъзможни условия, с помощта на неповторимите програмни логаритми за обработка на изображенията.



Веднага след тях, на второ място са класирани Galaxy Note 8 и Galaxy S8 . Първият от тях най-добре се оправя с портретните фотографии, а вторият – с всичко останало.

Третото място съгласно GSMArena е за LG V30 и G6 , разполагащи с доста добра широкоъгълна камера, заснемаща неповторими фрагменти без потреблението на каквито и да били спомагателни аксесоари.



Четвъртата позиция е за iPhone X и iPhone 8 Plus, които вършат качествени и доста добре уравновесени фотоси. На пето място са Huawei Mate 10 и Mate 10 Pro с най-хубави монохромни фотографии.

На шесто място се намират HTC U11+ и U11 с качествени фотоси и при едва осветление. Седмото място малко учудващо е за Nokia 8, на осмото е за флагманът Sony Xperia XZ1 с висока резолюция на фотосите.



Деветото място е за Xiaomi MI 6 с положителни фотоси при ниска цена на устройството и на последно, десето място е класиран Motorola Moto Z2 Play, софтуерът на който би трябвало да бъде модернизиран за качествено снимане при незадоволителна осветеност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР