Грузинският президент Саломе Зурабишвили призова ръководството на Русия да се

...
Грузинският президент Саломе Зурабишвили призова ръководството на Русия да се
Коментари Харесай

Президентът на Грузия призова Русия да не се поддава на радикални провокации

Грузинският президент Саломе Зурабишвили прикани управлението на Русия да се опълчи на провокацията на радикалните политически сили на републиката, разяснява на брифинг в Тбилиси, представена от ТАСС.

" Призовавам съветското управление да не се поддаде на ескалация . Ще бъде абсурд, в случай че прилежаща страна отговори на провокацията на силите, разказани от нея като радикални и по този метод способства за техните разрушителни цели ", добавя Зурабишвили.

Президентът на Грузия прикани за де-ескалация на политическите сили в страната , които, съгласно нея, заплашват стабилността . Тя акцентира, че някои хора " с дейностите и изказванията си , криейки се под знамето на патриотизма, вредят на жителите на Грузия и тяхното икономическо благоденствие както вътре, по този начин и отвън страната ".
 Парламентът на Грузия избра нов ръководител
Парламентът на Грузия избра нов ръководител

Арчил Талаквадзе беше определен единомислещо

Зурабишвили се обръща и към гостите на Грузия , отбелязвайки, че страната е исторически " знак на приемливост " и управляващите няма да разрешат тази традиция да бъде нарушена.

Във връзка с обиди отправени от водещ на грузински ефирен канал , Русия прикани интернационалните организации да отговорят на неприемливите офанзиви против съветското управление, заяви в понеделник съветското външно министерство.

Както е посочено в документа, съветското външно министерство преглежда случая като " друга открита провокация на грузинските радикални сили, ориентирани към подкопаване на руско-грузинските връзки ".
 Отстраниха от работа грузинския водещ, ругаещ Путин
Отстраниха от работа грузинския водещ, ругаещ Путин

По-рано съветската Държавна Дума изиска да екстрадира и съди журналиста
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР