Групите на БСП и „Възраждане“ в Столичния общински съвет напуснаха

...
Групите на БСП и „Възраждане“ в Столичния общински съвет напуснаха
Коментари Харесай

БСП и „Възраждане“ напуснаха заседанието за избор на председател на СОС


Групите на Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ в Столичния общински съвет напуснаха съвещанието за избор на ръководител.

„ Напуснахме съвещанието, тъй като не можеш да призоваваш за разсъдък, откакто на по-малко от 500 метра отсам се прави ужасно безвластие, и то се прави от страната в лицето на регионалния шеф, на заместник-областния шеф и в това число на районния кмет Трайчо Трайков “, съобщи ръководителят на БСП-София Иван Таков. Той дефинира дейностите по демонтажа на Паметника на руската войска като безсрамие, което би трябвало да бъде спряно.

От Българска социалистическа партия желаеха оставката на регионалния шеф, на заместник-областния шеф и на районния кмет Трайчо Трайков.

Таков дефинира като „ следващата порция спекулации на ГЕРБ “, че се е готвила сглобка сред ПП-ДБ-СС и Българска социалистическа партия на локално равнище.

„ Разум в тази зала не виждам още веднъж. Явно това, което целят, е да се мушнат по завивките ГЕРБ с ПП-ДБ, да създадат националната сглобка на локална сглобка и най-вероятно това ще стане след Нова година “, съобщи той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР