Групировката организирала акции за сплашванеТурско-националистическата групировка Османци Германия“ (Osmanen Germania“)

...
Групировката организирала акции за сплашванеТурско-националистическата групировка Османци Германия“ (Osmanen Germania“)
Коментари Харесай

Рокерите на Ердоган

Групировката провела акции за заплашване


Турско-националистическата формация „ Османци Германия “ („ Osmanen Germania “) към този момент протяга пипала и към Швейцария, оповестява „ Нойе Цюрхер Цайтунг “ (НЦЦ).

Досега „ Османците “ предизвикваха безпокойствие главно в Германия, написа НЦЦ и напомня, че предходната година прокуратурата в Щутгарт повдигна обвинявания против осем членове на групировката за разнообразни тежки закононарушения, в това число опит за ликвидиране, нанасяне на тежки телесни повреди, изнудване и насила към проституция.

На доста други места в Германия също се водят каузи против членове на групировката. Според конфиденциален отчет на немската полиция „ Османците “ са забъркани във всички „ общоприети действия на проведената престъпност “.

Има подозрения, че „ Османците “ поддържат тесни връзки както с турските секрети служби, по този начин и с държавното управление на президента Ердоган. В документ на вътрешното министерство на немската провинция Хесен, квалифициран в отговор на парламентарно питане, се споделя: „ Има улики за тайни срещи сред представители на турските секрети служби MIT и високопоставени членове на групировката „ Османци Германия “. А в цитирания нагоре конфиденциален отчет на немската полиция написа: „ Групировката търси поддръжка от страна на турското държавно управление и се самопредлага като реализатор на поръчки в Германия “.

Според сведения на немската полиция така наречен „ Османци “ неведнъж са организирали акции за заплашване на живеещи в Германия съперници на Ердоган. „ Щутгартер Цайтунг “ даже назовава бандата „ Преторианците на Ердоган “.

Именно поради засиления напън от страна на немската полиция „ Османците “ са почнали да изнасят някои от незаконните си действия в Швейцария. Има сведения, че през последната година в Източна Швейцария са били „ пренесени “ редица обществени домове и питейни заведения, следени от групировката.

Със съкращения
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР