Групата, We Deserve Better, стартира Dean.Bot. Изкуственият интелект ще работи

...
Групата, We Deserve Better, стартира Dean.Bot. Изкуственият интелект ще работи
Коментари Харесай

Създават изкуствен интелект, който да победи Байдън

Групата, We Deserve Better, започва Dean.Bot. Изкуственият разсъдък ще работи за Дийн Филипс, конгресмен от Минесота, а идеята му е " пенсионирането " на Джо Байдън от политическата сцена в Съединени американски щати, пише Futurism.

Филипс притегли вниманието на Алтман и други елити от Силициевата котловина, които са малко притеснени от желанието на Байдън да контролира AI технологиите. Освен това, те виждат ниската поддръжка за президента. Алтман и други разработчици на AI са казвали в предишното, че желаят контролиране и защитни ограничения, само че тази позиция постоянно се трансформира, когато предложенията станат действителност.

Например, Алтман по-рано заплаши, че OpenAI ще спре да работи в Европа, в случай че се спазят избрани правила за AI, и също лобира настойчиво за намаляване на същите тези разпореждания. " Чувствайте се свободни да го питате каквото и да е, само че, апелирам, приемайте отговорите с щипка песимизъм! ", декларира Dean.Bot.

За основаването му се е ползвзал опита на OpenAI в изработката на ChatGPT. Така, макар своя обществен демократизъм, AI-предприемачите имат икономическа полза от загубата на Демократическата партия на идните избори в Съединени американски щати, написа dir.bg.

Чатботът ще дава отговор на политически въпроси и ще оказва помощ на гласоподавателите да схванат, за какво " Байдън не е добър за бъдещето на страната ".

" Виждам това като проблем с кутията на Пандора ", сподели пред WaPo заместник-директорът на Центъра за бизнес и човешки права на Нюйоркския университет Стърн Пол Барет. " След като имаме AI версии на претенденти, които беседват с гласоподавателите, то скоро можем да имаме и AI-ботове, имитиращи съперници. Това ще докара до зараза от цинизъм и фейкове ".

Щом изкуственият разсъдък към този момент става представител на полиците, то е въпрос на време, преди да забележим и същински AI политик.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР