Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент съобщи,

...
Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент съобщи,
Коментари Харесай

ЕНП със спешна мисия у нас заради ареста на Борисов

Групата на Европейската национална партия (ЕНП) в Европейския парламент заяви, че изпраща незабавно в София свои представители единствено няколко дни след задържането на някогашния министър-председател и водач на партия ГЕРБ Бойко Борисов, оповестява БГНЕС.

Той, дружно с някогашния министър на финансите Владислав Горанов и пресаташето на партията Севделина Арнаудова, бяха арестувани през нощта на 17 март и освободени, без да им бъдат повдигнати обвинявания по-малко от 24 часа по-късно.

Председателят на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал Манфред Вебер назначи Моника Холмайер, ръководител на Комисията по бюджетен надзор на Екологичен потенциал, и Джерон Ленерс, представител на Групата на ЕНП в Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи на Екологичен потенциал, да вземат участие в задачата в България.

Двамата евродепутати поискали срещи с ангажираните страни - българския министър-председател Кирил Петков, министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и основния прокурор Иван Гешев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР