Групата Jaguar Land Rover се подготвя да пусне няколко нови

...
Групата Jaguar Land Rover се подготвя да пусне няколко нови
Коментари Харесай

Заводски хардкор изпълнения на Land Rover

Групата Jaguar Land Rover се приготвя да пусне няколко нови фабричен модифицирани модела, предопределени за офроуд. Те са обединени под названието SVX, а с производството им се е нагърбило заводското тунинг ателие Special Vehicle Operations (SVO).



В SVX линията ще бъдат включени модификации от Discovery, както и идващият Defender, който ще дебютира преди края на десетилетието. Според информация на Autocar, SVX-модификации ще се появят и измежду моделите на Jaguar и Range Rover.



Преди месец, по време на автомобилното ревю във Франкфурт, компанията сподели SVX-версия на най-новото Discovery. Моделът впечатли с дейни стабилизиращи щанги, с усъвършенствана геометрия и с 20-цолови клела със специфични гуми Goodyear Wrangler с размери 275/55.



Под капака на тази заводска доработка е инсталиран V-образен осемцилиндров мотор, мощността на който е 525 конски сили, а оптималният въртящ миг - 625 Нм. Освен тези нови модели, в Jaguar Land Rover обмислят и нова серия Road Rover, първият модел от която ще е първокласен електрически всъдеход.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР