Групата и ръководството на „Продължаваме промяната“ се събра този уикенд

...
Групата и ръководството на „Продължаваме промяната“ се събра този уикенд
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ мъдрят държавните дела в лукс хотел Банско с нощувка 500 лева

Групата и управлението на „ Продължаваме промяната “ се събра този уикенд в курорта Банско. Без да дадат явен отговор кой тъкмо е уредник на събитието и кой заплаща - всички депутати, част от министрите и самият Кирил Петков бяхa избрали за срещата си един от най-луксозните хотели в града, написа Tribune. bg.

Проверка демонстрира, че една нощувка там е на стойност 500 лв.. Някои от тях носеха куфари, които са индикатор, че ще стоят повече от една вечер.

Отговор кой ще заплаща за партийното събиране по този начин и не бе получен. Голяма част от народните представители на Кирил Петков дадоха отговор, че не знаят, само че няма да платят сметката с персоналните си пари. Други пък споделиха, че всичко се написа на сметката на „ Продължаваме промяната “, с цел да обсъдят значимите за страната въпроси.

„ Вижте какво, тук сме, с цел да се вдигне равнището на страната и българите “, съобщи Борислав Антонов от Политическа партия. Друга част от народните представители бяха очевидно смутени, като бе изпратена полиция, с цел да ги пази.

Кирил Петков и Асен Василев пък бяха вкарани през непряк вход, като се видяха единствено джиповете на НСО и защитата, които не допускаха никой да припари до скъпия хотел. Министър Денков пък беше в компанията брачната половинка си, което ясно демонстрира, че това не е напълно работна среща.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР