Групата Булмаркет обяви ново попълнение на най-висока мениджърска позиция -

...
Групата Булмаркет обяви ново попълнение на най-висока мениджърска позиция -
Коментари Харесай

Групата на Булмаркет с нов изпълнителен директор

Групата " Булмаркет " разгласи ново попълнение на най-висока мениджърска позиция - Момчил Бояджиев се причислява към екипа като изпълнителен шеф. Той ще дава отговор за двете основни крила на групата - " Булмаркет Груп " и " Астра Финанс ", с активност от произвеждане на биогорива, растителни масла, шрот и фармацевтичен глицерин през логистика, търговия и дистрибуция на светли горива до машиностроене.

Визитка : Близо 20-годишната кариера на Бояджиев стартира във финансовия бранш, след което минава към продажбите и от 2006 година влиза в българския екип на Procter & Gamble.
 Русенската
Русенски колос купува румънска жп компания за €17 милиона

Сделката за Vest Trans Rail чака утвърждение от румънската антимонополна комисия

От 2013 година мениджърът става част от районния водач в производството на бои и покрития " Оргахим ", като доближава до позицията на изпълнителен шеф за нашата страна. На същото равнище е и последният му ангажимент преди " Булмаркет " - в интернационалната компания от сферата на индустриалния инженеринг KONE.

Какво следва : През идващите месеци Момчил Бояджиев ще построява тактика с цели както в границите на главното портфолио на групата, която е Топ 5 производител на биодизел в Европа, по този начин и на новите индустриални начинания като " Индустриален Парк Раднево " и " Локомотивен и вагонен цех 1866 " в Русе, който " Булмаркет " сега възвръща.
 Инвестиция от над 50 милиона лв. връща локомотивния цех в Русе към живота
Инвестиция от над 50 милиона лв. връща локомотивния цех в Русе към живота

Възстановяването на производството ще отвори стотици нови работни места в района

От " Булмаркет " акцентират, че остават ангажирани към своите ESG цели, като означават, че единствено през предходната година са икономисали повече от 1 000 000 тона въглеродни излъчвания.

В прав текст: " За мен ролята на изпълнителен шеф на " Булмаркет Груп " е повече от управническа позиция. Тя е отговорност и директно стихотворец ангажимент за продължение на дело, в което са вложени повече от 25 години неотклонен труд на доста стимулирани хора. Труд, който дава резултат с една изменяща се в позитивна посока среда за толкоз доста фамилии и общности в Русе, в градове в България, а към този момент и по света ", е представен да споделя Бояджиев в формалното известие до медиите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР